top of page

Casting op locatie.

LittleBig memories is gevestigd in Breda. Onze locatie is rolstoelvriendelijk (graag wel even vooraf aangeven). Soms zijn er omstandigheden waardoor het niet mogelijk is om een handcasting plaats te laten vinden op onze locatie. Het is dan ook mogelijk om een afspraak aan huis in te plannen. Wij zorgen dan voor alle producten, zelf hoeft u hiervoor niets voor te bereiden.
Voor een handcasting aan huis rekenen we €45,- extra (tot 150 km, meer dan 150km? prijs in overleg) en €0,21 per km vanuit 4814 NE Breda.


Spoed?
Tijdens verdrietige omstandigheden is tijd vaak kostbaar. U kunt ons altijd bellen voor een spoedafspraak wanneer de tijd dringt.  Wij zullen er alles aan doen om een afspraak op locatie mogelijk te maken. Spoed afspraken zijn in overleg mogelijk buiten onze reguliere openingstijden om.

U hoeft zelf niets te regelen. Alle benodigdheden worden door ons verzorgd.
Als onze afspraak niet bij u thuis is, maar bijvoorbeeld in het ziekenhuis of verzorgingstehuis, is het belangrijk dat er toestemming is dat wij langskomen. 
Bij een spoedafspraak (een afspraak die gepland moet worden binnen een week na contact met ons) brengen wij €60,- extra in rekening. Bij spoed afwerking van het beeld (een beeld dat binnen onze levertijd van 4 weken afgerond moet worden) brengen wij €40,- extra in rekening
.

Thuisbezorgen:

Naast dat u het beeld bij ons kunt ophalen of kunt laten verzenden via PostNL,

bieden wij ook de service aan om het beeld thuis te bezorgen.

U betaald dan €45,- (tot 150 km, meere dan 150 km? prijs in overleg) en €0,21 per km.

LittleBig Memories on tour!

In 2022 hebben wij diverse tourdata gepland staan. Dit houdt in dat we op een bepaalde dag, een regio in Nederland bezoeken, om castingen te doen. De casting vindt dan plaats bij jou aan huis. Tijdens onze tourdagen worden er geen reiskosten en toeslag
om aan huis te komen in rekening gebracht.

Hieronder vindt u de kalender. In de loop van het jaar zal deze aangevuld worden.

Momenteel staan er geen tourdagen gepland.

WhatsApp Image 2022-03-06 at 11.06.07.jpeg
bottom of page