Casting op locatie.

LittleBig memories is gevestigd in Breda. Onze locatie is rolstoelvriendelijk (graag wel even vooraf aangeven). Soms zijn er omstandigheden waardoor het niet mogelijk is om een handcasting plaats te laten vinden op onze locatie. Het is dan ook mogelijk om een afspraak aan huis in te plannen. Wij zorgen dan voor alle producten, zelf hoeft u hiervoor niets voor te bereiden.
Voor een handcasting aan huis rekenen we €45,- extra en €0,19 per km vanuit 4817 ZG Breda.


Spoed?
Tijdens verdrietige omstandigheden is tijd vaak kostbaar. U kunt ons altijd bellen voor een spoedafspraak wanneer de tijd dringt. Wij zullen er alles aan doen om een afspraak op locatie mogelijk te maken. 

U hoeft zelf niets te regelen. Alle benodigdheden worden door ons verzorgd.
Als onze afspraak niet bij u thuis is, maar bijvoorbeeld in het ziekenhuis of verzorgingstehuis, is het belangrijk dat er toestemming is dat wij langskomen. 
Bij een spoedafspraak (een afspraak die gepland moet worden binnen een week na contact met ons) brengen wij €60,- extra in rekening. Bij spoed afwerking van het beeld (een beeld dat binnen onze levertijd van 4 weken afgerond moet worden) brengen wij €40,- extra in rekening
.

LittleBig Memories on tour!

In 2021 hebben wij diverse tourdata gepland staan. Dit houdt in dat we op een bepaalde dag, een regio in Nederland bezoeken, om castingen te doen. De casting vindt dan plaats bij jou aan huis. Tijdens onze tourdagen worden er geen reiskosten en toeslag
om aan huis te komen in rekening gebracht.

Hieronder vindt u de kalender. In de loop van het jaar zal deze aangevuld worden.


- 3 september Doetinchem en omgeving.
- 4 september Maastricht en omgeving.

- 21 september Nijmegen en omgeving.

- 1 oktober Utrecht en omgeving.

- 15 oktober Den Haag en omgeving.