top of page

Veelgestelde vragen

Kunnen er meerdere beelden gemaakt worden van dezelfde mal? Helaas is dat niet mogelijk. Een mal kan maar 1malig gebruikt worden, hierdoor is wel ieder beeld uniek!

 

In welke materialen kan het beeld worden afgegoten? Onze beelden worden afgegoten in exclusieve acrylhars. Onze exclusieve acrylhars is een zeer stevig materiaal. De structuur hiervan is erg hoogwaardig en zeer gedetailleerd. Tenslotte gaat onze acrylhars levenslang mee.
 

Hoelang duurt een afspraak? We plannen altijd een afspraak in van 45 minuten. Zo hebben we alle tijd de wensen uitgebreid te bespreken. Het vormen van de mal duurt echter maar 2-5 minuten. Daarna duurt het ongeveer 4 weken voordat het beeld klaar is.

 

Is het materiaal dat jullie gebruiken schadelijk? Ons materiaal is zeker niet schadelijk. Er wordt een natuur- en huidvriendelijke, medisch geteste reproductiegel gebruikt om de mal te vormen.

 

Kunnen sieraden mee gecast worden? Ringen kunnen altijd mee gecast worden. Bij het casten van een armband kijken we eerst wat voor armband het is en wat de mogelijkheden zijn. Wil je graag een sieraard dat verwerkt is in je beeld, neem het dan mee tijdens de casting. We kunnen dan altijd de mogelijkheden bespreken.

 

Kunnen lange nagels gecast worden? Mocht je hele lange nagels hebben kunnen deze gecast worden, maar we kunnen hier geen garantie opgeven. Nagels zijn erg dun en breekbaar. Het kan voorkomen dat de nagels iets korter zijn in het beeld dan in realiteit.

bottom of page