top of page

Over mij

Mijn naam is Laurie Kolmans. Ik ben 30 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Elshout, maar ben inmiddels al 5 jaar woonachtig in Terheijden. In september 2015 ben ik begonnen als trotse eigenaresse van LittleBig Entertainment en daar is LittleBig Memories in juli 2018 bij gekomen. In 2020 ben ik gestopt met LittleBig Entertainment en me volledig gaan focussen op LittleBig Memories.  Sinds januari 2024 is er naast LittleBig Memories weer ruimte gekomen om een klein deel van LittleBig Entertainment op te pakken; het geven van schmink workshops. Ik ben afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster, maar nu ruim 5 jaar fulltime aan het werk als bodycaster. Bodycasting staat letterlijk voor het maken van een afgietsel van een deel van het lichaam. Door het vormen van een mal, kunnen wij bijzondere en persoonlijke kunstwerken maken. Al mijn hele leven vind ik het geweldig om creatief bezig te zijn. Mijn lieve oma is mijn inspiratiebron. Een uniek handbeeld hebben samen met haar was erg belangrijk voor me. Toen ik dit beeld ben gaan realiseren is mijn hobby uitgegroeid tot mijn beroep. Mijn oma was ook vaak te vinden in onze casting studio om te helpen! 
 

Bij LittleBig Memories bent u in goede handen voor het laten maken van een uniek kunstwerk. Inmiddels ben ik gecertificeerd bodycaster en sta open voor nieuwe uitdagingen.

Sinds juni 2023 is mijn partner Ronnie ook dagelijks te vinden in onze studio. Ik heb hem zelf opgeleid tot bodycaster en heeft inmiddels ook al een aantal jaar ervaring.

Wie weet tot snel!

Laurie.

Laurie Kolmans2.JPG
bottom of page