top of page

Handcasting.

Handcasting kun je doen ter herinnering van een bijzondere gebeurtenis. Je kunt bijvoorbeeld een handcasting cadeau geven voor een bruiloft, eeuwige vriendschap etc.

Handcasting wordt ook vaak gedaan bij baby's als herinnering voor later.

Het is natuurlijk ook mogelijk de handen van een heel gezin te casten. Een handcasting is een blijvende herinnering! En zeker een eyecatcher in de woonkamer!

Welkom bij LittleBig Memories.

De plaats om een unieke handcasting te laten doen! Een unieke handcasting brengt herinneringen tot leven!

Alle mooie momenten kunnen vastgelegd worden en het eeuwige leven wordt gegeven aan een mooi beeldje, dit middels een handcasting. Dit kan een casting zijn van je kindje, een handbeeld met je gezin, een handcasting van een eeuwige vriendschap, een handcasting van iemand die ernstig ziek is, voor een huwelijk, maar zelfs ook van je hond, of paard! Ook voor een torsocasting, het casten van babybillen etc. bent u bij ons aan het juiste adres.
Tenslotte is het ook mogelijk om een handcasting te laten maken van iemand die (plotseling) is overleden. We maken dan een spoedafspraak! Het is helaas niet mogelijk vanaf een foto een handbeeld/handcasting te vormen.

Wil je graag zo’n uniek handbeeld laten maken, maak dan een afspraak door te mailen naar info@littlebigmemories.nl of te bellen naar 0631374543. Ook kun je je afspraak betreft een handcasting online inplannen via de agenda op onze facebookpagina www.facebook.com/littlebigmemories22.

Als we de afspraak gemaakt hebben, dan kom je op de afgesproken datum en tijd naar onze locatie in Breda (of wij komen naar u, €0,19 per km reiskosten + een toeslag van €30,-.) waar we uitgebreid uw wensen voor het beeld/de casting zullen bespreken. Alles is mogelijk. We nemen alle tijd voor u om deze bijzondere gebeurtenis tot een succes te brengen.

Er wordt een natuur- en huidvriendelijke, medisch geteste reproductiegel aangemaakt waar de handen ingaan. Na ongeveer 5 minuutjes is de mal gemaakt en kunnen de handen eruit. Daarna gaan wij voor u aan het werk om hier een mooi hand beeld van te maken. Onze (hand)beelden kunnen afgegoten worden in porseleingips of acrylhars. Een veel gekozen materiaal is porseleingips, dit is minder kostbaar, maar heeft een kortere levensduur dan acrylhars. Daarnaast is gips ten allen tijde meer kwetsbaar. Onze exclusieve acrylhars is een zeer stevig materiaal en de structuur hiervan is erg hoogwaardig. Tenslotte gaat onze acrylhars levenslang mee.

Naast de keuze uit het soort gietmateriaal hebben wij ook keuze uit diverse soorten voetplaten voor uw handbeeld. Denk hierbij aan hout, marmer, een sokkel, 3d lijsten etc.

Alle prijzen zijn inclusief kleur naar keuze. We werken met een uitgebreid kleuren aanbod. Dit wordt besproken tijdens de afspraak.

Het duurt ongeveer 4 weken voordat de handcasting klaar is en u het op kunt halen. De afspraak voor de casting zelf duurt ongeveer een half uur tot 3 kwartier.

Tot snel in ons atelier!

handcasting 9 personen
bottom of page